Over mij

Coby Redeker-Kok (1957), getrouwd, moeder van een volwassen dochter en sinds 25 april 2014 oma van een prachtige kleindochter. Na 25 jaar kantoorwerkzaamheden, heb ik in 2002 mijn hartsklanken gevolgd en mij omgeschoold tot zelfstandig gediplomeerd kraamverzorgster. Dit vak oefen ik met ontzettend veel plezier, passie, enthousiasme en warmte voor mijn medemens uit.

Op een gegeven moment ontstond het verlangen om meer voor de pasgeborenen en de ouders te kunnen betekenen na de kraamweek. Dit heb ik gevonden in het masseren van baby’s en heb ik verwoord in mijn Gedicht "Woordeloos één"

Ik ben gediplomeerd Docent Babymassage, Docent Holistisch Kindermassagecoach en Masseur voor Wellness, Zwangerschapsmassage, Rebozomassage voor volwassenen. 

Door de massageopleidingen heb ik mij zelf nog beter leren kennen en inzicht gekregen hoe ik tegen het leven aankijk. In mijn vrije tijd ontspan ik mij d.m.v. tuinieren, wandelen en genieten van de natuur, naar muziek luisteren, een boek lezen en schrijven in de vorm van gedichten. Met mijn passie en enthousiasme voor dit vak wil ik dit bijzondere liefdevolle contact graag aan de ouders overdragen.

 Visie 

Babymassage zie ik persoonlijk als een zeer goede aanvulling op de dagelijkse verzorging en contact met je baby. Vooral in het drukke bestaan van de hedendaagse tijd. Voor de aanvang van masseren sluit je de dagelijkse bezigheden af en geniet je tijdens de massage van een intens mooi moment samen met je baby. Het geeft voor ouder en kind een rustbalans naast de dagelijkse bezigheden.

Massage geeft je baby een gevoel van vertrouwen en veiligheid en zal het hechtingsproces voor beide nog meer bevorderen.

Tot slot, of het nu een massage voor je baby, kind of je zelf is:

 

Mijn visie op massage is

“Woordeloos één”